FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.06.27. 16:59 SpockCooper

Piszkos Harry

Címkék: clint eastwood piszkos harry

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/1032.jpg

-

Egy rendkívüli karrier állomásai: a Piszkos Harryben Clint Eastwood először bújik a kőkemény zsaru bőrébe, aki a jogszabályoknál előbbre valónak tartja a rendet és az igazságot.

   A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

    A Piszkos Harry újabb bizonyítéka Eastwood színészi géniuszának és olyan akciófilm-klasszikus, amely négy további részt ihletett és amely három évtized után is pörölycsapás erejével hat.

Extrák a lemezen:

  • Piszkos Harry - Egy amerikai hős születésének 30. évfordulója (dokumentumfilm)
  • Interjú galéria
  • Az eredeti Piszkos Harry (kb. 30 p.)
  • Eredeti előzetes    

Nagyon jó vétel volt, mert 1290Ft-ot kértek érte. Az Xpress leírását azzal egészíteném ki, hogy két dokumentum film van a lemezen, egy 30 évvel ezelőtti és egy frissebb. Az interjú galériában kb 10 rövid interjút láthatunk, kezdve Arnold Schwarzeneggerrel , a Skorpiót játszó színésszel stb.    Angol felirat van az extrákhoz, bocsánat de nem tudom, hogy magyar van-e, jelentés: lusta vagyok ellenőrizni.   Szinkron nincs a lemezen, ami engem általában nem is érdekel, de Clint szinkronja általában jól sikerül. 

A magyar változat
szinkron: nem
felirat: igen
A film hossza 99 perc
Hangsávok   angol 5.1
Feliratok
magyar, angol

 

- Harry kérdésére válaszolva: Igen, szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen jó áron hozzájutottam ehhez a filmtörténeti darabhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr83542328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása