FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2011.09.07. 17:38 SpockCooper

Appropriate adult

Az első percben elbizonytalanodom, hogy miért nézem ezt a sorozatot. Összekevertem egy másikkal? Ebben gyerekek vannak, nem is egy? Miért van annyi gyerekük, hülyék ezek?

Pár másodperc múlva már elmúlik a félelmem. Dominic West miatt nézem, because he is doing things still in the western district way. Nevét a nézők megnyugtatására kiírják a képernyőre. Teljesen nem sikerül elűzniük aggodalmamat, ugyanis West szerepel a The Hour sorozatban is, amely pilotja nem nyugtató, hanem altató hatással volt rám.   

Az epizód egy pontján Mr. Dominic Westet rendőr egyenruhában láthatjuk. Ekkor a művelt olvasó magas, sípoló hangon azt mondja, hi hi hihh hihh hííí. 

Eljön az ideje, amikor felteszem a kérdést, hogy mi a fenét takar a cím. A válasz a wikipédiáról:

 

 

 

Appropriate adult is a defined term in the 

 

United Kingdom legal system for a parent or guardian or social worker who must be present if a young person or vulnerable adult is to be searched or questioned in police custody.[1] If these are unavailable a volunteer from the local community may fill the role instead.[2]

Arról szól a dolog, hogy egy civil nőnek tanúként, illetve segítőként jelen kell lennie egy gyilkos, pontosabban sorozatgyilkos kihallgatásain. Ennyi a történet.

 

 

 
 
Háromnegyed óra elteltével kíváncsi leszek, hogy mi a poénja a történetnek, eddig kissé repetitív volt. Érdeklődésemet csökkenti a kihallgatás menetében történő életszerűtlen elemek.  Tipikusan cápaugró pont ez, amikor ráébredünk, hogy a dolgok menete nagyjából annyira valósághű, mint egy átlagos CSI rész.  Nagy-nagy hátrány, hogy ezt a semmit egy órán keresztül nézzük, hű mi van azokkal akiknek még a reklámokat is végig kell szenvedniük.
Ebben a történetben már a kezdetnél megvan a tettes, a gyilkos szörnyeteg. A kérdés az, hogy ki nem tojja le magasról a történetet?    

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr123209431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása