FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2007.11.25. 13:03 SpockCooper

The Unit - Az egység - könyv

Címkék: könyv unit

A sorozat elején mindig kiírják : Based on the book Eric L. Haney: Inside Delta Force.

Ezt a könyvet még jóval azelőtt vásároltam meg, hogy tudomást szereztem volna a sorozatról. Érdekel a jól szervezett különleges egységek világa, ahol mindenki tudja mi a dolga, mert ,életek múlnak rajta. A Delta Force tulajdonképpen a brit SAS amerikai változata.   
Delta Force. Az Egyesült Államok hadseregének legjobban kiképzett, szigorúan titkos, elit csapásmérő egysége. Ám a Delta Force egyik alapító tagja most fellebbenti a fátylat az alakulat rejtélyéről. A szerző mesterkém, akit a repülőgép-eltérítők, terroristák, túszszedők, illetve ellenséges haderő elleni harcra egyaránt kiképeztek.

Kattints a képre és az Alexandra kiadó oldalán találod magad, ahol per pillanat 744 forintért szinte ajándékba adják neked ezt a könyvet, amely kihagyhatatlan a téma iránt érdeklődők számára.

Ha valaki nem ismeri a sorozatot, akkor annak szintén katt a képre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr33241134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása