FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.07.20. 15:59 SpockCooper

True Lies - Két tűz között

Címkék: schwarzenegger

True Lies (USA - 1994)    Xpress ár: 990 Fthttp://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/812.jpg

Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis,Tia Carrere, Tom Arnold , Eliza Dushku

Amikor megrendeltem ezt a filmet, az ár döntött, olyan régen láttam, hogy nem is emlékeztem milyen jó film.    Már most a második mondatban odaadom a 10/10 pontot.    Ahogy már írtam egyszer: Schwarzenegger és Stallone nem olyan nagy színészek mint pl Robert de Niro vagy Pacino, de piszkosul tudják mi kell a nézőnek.

Ez egy olyan akcióvígjáték, ami lenyűgöző akciójelenetekkel büszkélkedhet, a Die Hard 4 a nyomába sem ér, az utóbbi említése a Harrier vadászgép miatt is jogos.

Jamie Lee Curtis fantasztikus átváltozáson esik át a film közepén, a sztriptíz jelenet elején szürke titkárnőből gyönyörű pillangóvá változik. Tia Carrera alakítja az egyik főgonoszt a filmben, most komolyan van valaki akinek tetszik ez a nő? Ha igen akkor tudatom veled , hogy a Playboy csinált vele egy fotósorozatot néhány éve.  A filmben egyébként pont elveszett ereklyéket fosztogat, mint később a sorozatban, ugyanis műkincsekben rejtik el a rakétékat.

Érdekesség, hogy Harry ,,titkosügynök" Tasker lányát az az Eliza Dushku játssza, aki később a Buffy és a Tru Calling sorozatokkal lett ismert.

A képminőség kiváló , magyar hang nincs, a játékidő 139 perc.http://www.quirkcollective.com/images/true_lies_jamie_lee_curtis.jpg

Tartalom by Xpress:Eliza Dushku as Dana, Harry Tasker's daughter.

Harry Tasker a nukleáris terrorizmus elhárításával foglalkozó, szigorúan titkos kormányhivatal különleges ügynöke. Hat nyelven beszél, és jól ismeri a kémelhárítás csúcstechnológiájú fegyvereit.

Felesége, Helen nem is sejti, hogy férje az Omega Szektornak dolgozik.

Az egyhangú életet élő asszony egy kis kalandra vágyik. Megismerkedik egy rejtélyes férfival, aki titkos ügynöknek adja ki magát.

A féltékeny Harry hírszerzői módszerekkel nyomoz a hűtlen hitves után, s nagy elvakultságában az utolsó pillanatban veszi észre, hogy csapdába csalták...

Minden idők egyik legmozgalmasabb akciófilmje, némi képi túlzással és jó adag humorral.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr42576721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.07.20. 18:17:07

Némi képi túlzással :)))))))))))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.07.21. 12:26:11

Némi teljes túlzással , de azért jó volt. Ennek is tervezték a második részét, csak aztán Cameron víz alatt tevékenykedett, jelenleg pedig két szuperköltségvetésű filmjét tervezgeti, illetve az egyiket forgatja is.
A Két tűz között eredetijét láttam, az sem volt rossz
süti beállítások módosítása