FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2011.01.18. 12:42 SpockCooper

Szerelem és más drogok

Az izraeli hadsereg nem tölt annyi időt Irán nukleáris programjának tanulmányozásával, mint amit mi hárman töltöttünk a moziműsort vizslatva.

 

Scott Pilgrim a világ ellen - a kis nyomi srác izeg-mozog, nem nézzük

Zöld Darázs - Átverés. VVega megmondta odaát, hogy még legmazochistább perceinkben se nézzünk ilyet.

Red - Benne van a Bruce Willis, de társaságunk hölgytagja nem akart véres filmet nézni.

Pirannha 3d, hmm ez érdekes lehet, ezt szerdán nézzük meg.

Az utazó - Angelina Jolie? Pfujj!

Tamara Drewe - Az ajánlóval ellentétben a trailer alapján a főszereplő elég kétes erkölcsű parázna teremtés.

Utódomra ütök- Én emellett voltam, amíg meg nem láttam a trailert. Hányós poén meg ,,vérzik a kezem" poén? Szegény Robert DeNiro!

Maradt tehát a Szerelem és más drogok. Az ajánlóban  lényegében csak azt írják, hogy a két főszereplő egymásba szeret. Anna Hathaway és Jake Gyllenhaal szórakoztatnak 112 percen keresztül. Szóval mint legkisebb rosszat ezt a filmet választottuk. Én gondoltam, hogy azon túl, hogy romantikus, lesz még benne valamilyen csavar. Ebben igazam lett, de az íróknak sikerült meglepniük. 

SPOILERESEN folytatom.

Az alapszituáció az, hogy Jake nagyon kigyúrta magát a Donnie Darko vagy a Jóravaló feleség óta, imádják a nők. Jamie ezt a képességét egy Keravillben, oké szórakoztató elektronikai kiskereskedésben kamatoztatja. Ennek a képességének köszönheti azt, hogy kirúgják. Később gyógyszerügynök lesz a Pfizer cégnél, tudja, hogy káros mellékhatásai vannak a terített termékeknek, de fekszik neki a meló... meg a nők is fekszenek neki.

Miközben az egyik orvost fűzi, hogy a prozac helyett az ő termékeit írja fel a betegeknek, találkozik egy Parkinson-kóros lánnyal, Maggie-vel. És ez az a csavar, amitől ez a film nem csak egy szimpla romantikus vígjáték, hanem elgondolkodtató. A film vígjáték vonala is abszolút kidolgozott, a poénok sem mesterkéltek.

Te mit tennél Jamie helyében? Megkedvelsz egy Parkinson-kóros lányt. Elszámítod magad és szerelmes leszel belé. Hogyan tovább?

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr762592670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.18. 22:20:40

A Darázs szerintem közepes volt. Hullámvölgyekkel tarkítva. Jó poénok akadtak, de rosszak is, Waltz meg hozta, amit kell. Nem volt borzalom.
süti beállítások módosítása