FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.09.07. 12:57 SpockCooper

BSG Razor dvd

Címkék: bsg

Megjött a dvd amerikából, ha jól emlékszem összesen 3300Ft-ba került szállítással, plusz a postásnak is kell adni valamennyit, hogy felhozza.  Ha nem tudod, mi az a Battlestar Galactica akkor ajánlom figyelmedbe jobbra az oldalsávban az ajánlom dobozt és a bsg címkét a címkefelhőben. A neve ellenére ez a 21. század legjobb sci-fi sorozata, a mondat talán még a sci-fi jelző nélkül is igaz. Battlestar Galactica: Razor [2007]

Amazon Review: Extras:
,,A couple of deleted scenes (about 3 mins).
A sneak peek at season 4, the main cast and excutive producers give soundbites without really revealing much (about 2.5 mins).
Season 4 Trailer, ooooh (about 30secs)
7 'Minisodes', flashbacks to the first war, most of which are in the feature anyway (just under 20 mins)
Not listed on the back of the DVD box but ON the disc: Informative and interesting audio commentary with Co head-honcho: Ronald D. Moore and the writer of Razor: Michael Taylor. Made specially for the DVD and not a podcast."

Választhatunk a Broadcasted , tehát a tévében látott verzió és az unrated extended version között. Angol 5.1 és angol felirat van a lemezeken.  A képminőség nagyon jó, természetesen a képarány 1.78:1  Run time:101 perc.  

Bonus Feature:

Deleted scenes - Itt tényleg olyan jeleneteket látunk, amelyek jobb, hogy nem kerültek bele a filmbe, két-három perces.

The Look of BSG - Ha jól látom ez csak az amerikai verzión van rajta, az angolon nincs.

Ron Moore beszél arról, hogy a hajó kinézetét dokumentalista, naturalisztikus módon akarta bemutatnii. Érdekesség: a battlestar elnevezés a második világháborúban használt aircraft carrierek elnevezéséből ered, ez magyarul repülőgép anyahajót jelent. A sorozatban használt telefonkészülékek ténylegesen ilyen világháborús gépekről származnak.

My favourite episode so far - szerintem ez is csak az amcsi verzióban szerepel, de szóljatok, ha tévedek.  Megtudom, hogy mi az az FTL, faster than light. A főbb karakterek beszélnek arról, hogy melyik a kedvenc epizódjuk és miért. Katee Sackhoff káprázatosan szép most is.

Minisodes - Ezek nagyrészét látjuk a filmben is, a Husker és a hibrid találkozása jelenetsorról van szó.

Commentary with Ron Moore and Michael Taylor  - Ehhez sajnos nincs felirat, tehát csak annak számít aki hallás után is vágja az angolt.

Sneak Peek to season 4  Rövid, de annál érdekesebb és látványosabb betekintés a 4. évadba.

Season 4 trailer

Van hozzá még egy lemez, amin meglepetésemre csak egy 20 perces The making of BSG Razor kisfilm van. Érdemes megnézni az apró momentumokért is , amikor a színészek poénkodnak a kamera előtt.

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr66652163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p.úr 2008.09.12. 13:40:49

ha szereted a krimiket ezt próbáld ki: www.canyoucatchme.eu
haláli jópofa kis helyszínelős játék, én lelepleztem a haveromat vele:)))
süti beállítások módosítása