FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.09.27. 11:53 SpockCooper

12 Majom

Címkék: brucewillis

Tehát ismét egy Bruce Willis film 990Ft-ért.

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/4156.jpg

- A Monty Python tag Terry Gilliam rendezte film főszerepét Bruce Willis, Madeleine Stowe és Brad Pitt játsszák.  Nagy tévén érdemes nézni, így még izgalmasabb látványt nyújt a jó képanyag.  Angol és magyar 5.1-es hang angol és magyar feliratokkal, a képarány 1.85:1 , azaz 16:9.

Tartalom by Xpress:

A Tizenkét Majom rejtélye a jövő és a múlt, a józanság és az őrület, az álom és a valóság határait feszegeti… 2035-ben járunk, a Föld lakosságának a 99%-át kiirtották, és akik az emberiségből még megmaradtak, egy kietlen alvilágban tengődnek. Ez a holokauszt elnéptelenítette a föld felszínét, és kétségessé tette az emberiség jövőjét.

Csupán két nyomravezető jel van, amely mentén elindulhat a vonakodó önkéntes, Cole (Bruce Willis), és segítője Dr. Kathryn Railly (Madeleine Stowe), hogy megoldja a Tizenkét Majom rejtélyét. Ha nem sikerül, az emberiséget valószínűleg teljesen eltörlik a bolygó felszínéről…
 
Sajnos semmi extra tartalom nincs a lemezen, szívesen megvenném az extra , esetleg duplalemezes kiadást, ha látnék ilyet az amazonon, nagyon érdekelne egy audiokommentár.
Én most csak a dvd kiadásról írok, mert a film túl nagy falat lenne. Talán a Halfpécssquad elvállalná?  Nagyon tetszett a film , a folyamatos bizonytalanság a jövőt/múltat illetően. A befejezéssel kapcsolatban negítívum, hogy több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. 
A kérdések megválaszolásában szeretnék segíteni :
 

Te is azért kerültél ide, mert nem érted a befejezést Bruce?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr87684250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega 2008.09.30. 15:36:17

Hát nem tudom, én ezt a filmet normálisan még nem néztem végig egyszer sem, és már az is elég régen volt amikor belenéztem :)

De majd körbekérdezek a szerkesztőségben :D

nyuszisz 2008.10.07. 10:11:11

Egy hete néztem meg, nem gondoltam, hogy írok róla, de ha másokat érdekel, akkor mindenképp sort kerítek rá a napokban. Érdekes én is azért néztem meg, mert egy ismerősöm nem értette a végét. (Bennem viszont nem vetett fel sokmindent a befejezés).

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.10.07. 19:03:59

Szia!
Köszi. Majd írd be ide, ha megvan a bejegyzés, mert akkor ajánlanám.

nyuszisz 2008.10.07. 20:57:20

Megvan már a blogomon, és van egy teljesen más értelmezés Paulkemp blogján, az nagyon filozofikus.
süti beállítások módosítása