FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2009.01.23. 21:57 SpockCooper

The Sarah Connor Chronicles

Címkék: the sarah connor chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles [Blu-ray]Megjött a Blu-Ray kiadás. Nagyon szép, nagyon jó. Summer Glau látványa HD minőségben különösen kedves a szemnek.  Itt: olvashattok részletes leírást a kiadványról: http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=892&show=review Azoknak akik nem szeretnek feliratot olvasni, jó hír, hogy februártól magyarul is követhetik a sorozatot az RTL klubon.  További hírek : http://www.sarahconnorchronicles.hu/news.php   http://www.sarahconnorchronicles.org/

Summer Glau a Firefly miatt is kedvenc. Lena Heady a 300-ban alakított emlékezetes szerepet. Thomas Dekker egy pár rész erejéig a cheerleader/pompomlány/Claire haverja volt.  Dean Winters pedig , huhh , nos ő nagy kedvencem az addiktív (tits) Oz miatt , a Rescue Me miatt is.  Az FBI-os nyomozónő pedig a Shield, Kemény zsarukból ismerős , végre előléptették nyomozónak.

http://www.fox.com/terminator/_media/gallery/204/204_1.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr60898564

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - orszagosmedia 2009.01.23. 23:07:17

[...]Chronicles: Megjött a Blu-Ray kiadás. Nagyon sép, nagyon jó. Summer Glau látvány..[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.01.25. 11:55:29

Az első évadnak az volt a szerencséje, hogy rövid lett, különben lelőttem volna elég hamar. A második évadnál a negyedk rész feléig bírtam, nem is fogom soha folytatni.
süti beállítások módosítása