FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2011.09.18. 11:57 SpockCooper

Kurt Vonnegut: A repülő macska

A 98-as Playboy kiadásokban megjelent Vonnegut novella v. novellák nem vesztek a feledés homályába. 12 évnek kellett eltelnie, hogy a főiskolai tankönyvek és a huszonvalahanyadik Stephen King könyv után visszatérjek Vonneguthoz. 

 A reülő macska eredeti címe: Look at the Birdie, címét az egyik novellától kölcsönözte. Ja igen, ez egy novelláskötet, amely 14 novellát tartalmaz. Azoknak ajánlom, akik csak ismerkednek az íróval és még nem mernek látatlanban belekezdeni egy regénybe.

Egy novelláskötetben az is kedvemre való, hogy hangulatom szerint választhatom ki, mely novellát olvasom, a címük alapján ítélve. 

 Pelk

Azt hiszem ez volt az első, amit választottam. Tökéletes. Ez áll a legközelebb hozzám. Élethűen és kacagtatóan viccesen  írja le a nagyvállalati valóságot és a rendszert. Egy napon egy fiatal titkárnő érkezik az irodájába és aztán...

Ed Luby Kulcsos Klubja szintén kiemelkedik a többi közül.  Egy unalmasnak tűnő kezdés után az események izgalmas fordulatot vesznek, személy szerint halvány gőzöm sem volt róla, hogyan végződik a történet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr163235625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása