FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2010.04.24. 12:28 SpockCooper

Avatar 3d

Címkék: avatar

Kedves olvasók! Ez a kritika azért lesz más, mint a többi, mert a nemtetszésemet fogom kifejezni, igyekszem káromkodás nélkül.

 Amikor a nyitó képsorokban megláttam Sam Worthingtont, elfojtottam magamban egy ,,O, shit! " felkiáltást. Szerepelt már valami jó filmben is a srác?

 Ti már tudjátok miről szól a film. Elmondom, én hogyan láttam. Szóval egy távoli bolygón van egy bányászkolónia, amit idegen lények támadnak meg. A cég odaküldi Ripleyt,mert neki van a legtöbb tapasztalata az idegen lényekkel kapcsolatban.  Sajnálatos módon a halálát ismét az okozza, hogy egy idegentest bekerül a gyomrába.  A cég zsoldosainak az a feladata, hogy elűzze az idegeneket az otthonukból, mert azok pont egy értékes érclelőhelyen alakítottak ki lakóközösséget. A közös képviselő lányának lesz a feladata, hogy főhősünket megtanítsa a navi életmódra, hogy a törzs teljes jogú tagja lehessen. 

Egyesek szerint a sztori sokban hasonlít korábbi Disney filmekre, pl. a Pocahontasra, másoknak, köztük nekem is inkább Amerika és az indiánok története jutott eszembe.

Ha az amerikai kormány, illetve hadsereg nem kényszeríti rezervátumokba az indiánokat, hanem hagyják, hogy továbbra is a proggresszivitás jeleit még nyomokban sem mutató kultúrájukban éljenek, milyen lenne a világ?

A főszereplő srác annyira megszereti azokat a kis kék törpicsekeket, hogy átáll az ő oldalukra és sereget toboroz az emberek ellen. Ugorjunk... ugorjunk cápát. Ez egyébként egyértelműen lenyúlása a Hupikék Törpikék sztorijának.

Szegény Michelle Rodriguez! Ezt a karaktert játsszotta a Kaptárban, a Lostban és a S.W.A.T.-ban is. De legalább számomra is volt egy eyecandy a filmben. ,,I wanna do bad things with you" . 

Nem ismerem az Avatar játékot, de ha az egy olyan FPS, amiben navikra lehet vadászni, akkor beszerzem.   

 Összefoglalásképpen: engem nem nyűgözött le a 3d technika, ez főleg azért volt, mert ez volt a harmadik 3d film, amit láttam. A morális indoklás is érthetetlen volt a számomra. Unatkoztam, nagyon. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr481947724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása