FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2007.12.15. 18:22 SpockCooper

Baywatch pilot

Címkék: pilot baywatch

A pilot definíciója: Majd 15 év távlatából méginkább viccesnek és ironikusnak érzem, hogy pont Travolta kérdezi a Ponyvaregényben, hogy: Pilot? What's a pilot? Jules röviden: on the strength on that one show, they decide if they want to make more shows.
A Baywatch első részéről írok pár szót. 1989-ben mutatta be az NBC, 90 perces. Ebben az egy epizódban minden van, ami eladhat egy sorozatot, család , fedetlen keblek, hősök, halál és krimi-horror.
Az utóbbi típusba tartozó történetszál középpontjában Mädchen Amick áll, akit vendégsztárnak hívtak a pilotba. Nos ő akkor még egy évvel a Twin Peaks indulása előtt volt.
Linkek vele kapcsolatban: Joey vendégszereplés  ,  www.madchenamick.net
Megdöbbentő volt, hogy bár a sorozatot nyilvánvalóan televízióra szánták, több jelenetben mutogattak és/vagy fogdostak teljesen meztelen női kebleket. A második résztől már csak a megszokott mértékű ruhátlansággal(bikini) találkozunk. Változás még, hogy Brandon Call és Peter Phelps (Stingers sorozat) hajszínt cseréltek, Brandon feketéből váltott szőkére, Peter pedig fordítva. Parker Stevenson lakását csúnyábbra, feleségét szebbre cserélték.
   Összegezve : ez a sorozat fantasztikus! Ha éppen rossz napod van, csak nézz meg egy epizódot és legalább arra a 45 percre te is kaliforniai életmentőnek érezheted magad!

 
 
 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr50265029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2007.12.15. 19:13:44

Huu, de régen láttam már az első részt, ugye tiniként az ember ott nézte a nagy bögyös macákat, ahogy mentették az életeket:DVagy éppen csak mászkáltak:)

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2007.12.16. 00:24:03

Hát nekem meg csak ennyi rémlik az egészből, hogy futkároztak, úsztak, másztak meg ienek. :-)
Csak a képeket nem nagyon értem.A Baywatchnak mi köze van David Duchovny-hoz?

ElChe · http://bigblue.reblog.hu/ 2007.12.16. 12:43:18

A hét meglepetése volt, hogy láttam a Baywatch első sorozatát DVD-n kiadva a Metro áruházban. Az kevéssé meglepő, hogy az ezres kategóriában.:)

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2007.12.16. 13:24:48

Petender, semmi, de az ott Mädchen Amick mellette a képen, aki a pilotban vendégszerepelt, valamint a Twin Peaks sztárja, a lényeg az, hogy gyönyőrű.

ElChe, igen kiadták darabosan is, azon a lemezen amit te láttál csak egy pár epizód van.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.19. 12:17:45

Talán David Hasselhoffnak (Mitch Buchanan) már több köze van a sorozathoz, mert nekem - valamiért - ő is beugrik a "Baywatch" szóról :-)

aranyhaj.blogspot.com

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2007.12.19. 16:20:57

Több köze van persze, de én most konkrétan a pilotról írtam, valamint szeretem a Twin Peakset. Hasselhoff nem változott sokat a Knight Rider és a Bawyatch alatt.
süti beállítások módosítása