FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.02.23. 12:37 SpockCooper

Csillagközi romboló - A minisorozat

Címkék: bsg

Az eredeti címe Battlestar Galactica, rövidítve BSG. Én nem gondoltam, hogy a Star Trek sorozatok után kedvem lesz elkezdeni egy újabb többévados sci-fi sorozatot, de megnéztem az első részt, mert kíváncsi voltam. Azóta kb napi 2-3 részt nézek belőle, vigyázz nagyon addiktív, megragad, mint a cylon Boomert ezen a képen.
Ez a dvd a minisorozatot tartalmazza, az én nézőpontomból pedig egy 175 perces pilotfilmet. A lemez ugyanis egy filmként kezeli a minisorozatot, nincsenek különálló epizódok. A menü sajnos rosszabb, mintha nem is lenne ugyanis nyelvet csak a film elején lehet változtatni valamint a jelenetválasztás sem egyszerű, ha angol nyelven szeretnéd nézni a filmet. A szinkron egyébként jó lett, persze épp csak belehallgattam. Az angol hang választása azért is indokolt, mert csak az rendelkezik 5.1-es minőséggel.
Tartalom:

A lélegzetelállítóan izgalmas, formabontó, epikus mélységű, ugyanakkor akciódús sci-fi történet csak úgy lehet kerek egész, ha megismerjük a kezdeteket is...

A rajongók a most megjelenő mini-sorozatból megtudhatják, hogyan lett a veterán, visszavonulás előtt álló Adama admirális és jobb napokat megélt Galactica rombolóhajó az emberiség túlélésének utolsó záloga.

A Kobol 12 kolóniája, és vele együtt az emberiség nagy része elpusztult... A cylonok – az emberek alkotta, majd öntudatra ébredő és alkotóikra támadó robotok – évekig előkészített, összehangolt támadását csak néhány civil űrhajó és katonai cirkáló utasa és személyzete élte túl, de most nekik is menekülniük kell.

Miközben a csak legendákból ismert 13. kolóniát, a Földet keresik, naponta kell élet-halál harcot vívniuk a cylonokkal, de saját soraikban is lassan eluralkodik a káosz, és a flotta a polgárháború szélére sodródik.

Mivel egyes cylonok immár emberi külsővel rendelkeznek, a bizalmatlanság is egyre nagyobb a túlélők között. Nem tudni többé, ki a barát, ki az ellenség – a határok elmosódottak...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr41351294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása