FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.06.14. 17:45 SpockCooper

Rés a pajzson

Címkék: travolta rés a pajzson

A media marktban szereztem be a fenti filmet és a Szükségállapotot tartalmazó twinpacket 2000Ftért. Ez elég jó ár tekintve, hogy a Rés a pajzson egymaga 2200Ft az xpressen. 
-Rendelkezik 6 csatornás magyar és angol hanggal is. Én angol hanggal és magyar felirattal néztem, a film vége felé egyre súlyosabb félrefordításokat olvastam , ezért átkapcsoltam angol feliratra.  A képminőség jó, de csak ahhoz képest, hogy ez egy 12 éves film. John Woo rendezte Travoltát és Christian Slatert, akit a Tiszta románc című Tarantino filmből is ismerhetünk. Így a twinpack borítóján összesen három Tarantino sztár szerepel :Travolta, Slater és Bruce Willis. Szerepel még Samantha Mathis  is aki a vadőrt alakítja, ő a legdögösebb vadőr , akit valaha láttam.
A film a hangszórókat is megdolgoztatja, elég sok robbanást látunk, hallunk a film 104 perce alatt. Sajnos sok akciójelenet illogikusra, gagyira sikerült. Összességében kellemes akciófilm, a sivatagban játszódik , amit nagyon szeretek. Ha az elmúlt 12 évben nem láttad, akkor éppen itt az ideje.
Christian Slater és Samantha Mathis a Rés a pajzson című filmben
Port.hu:
Két kiváló pilóta egy B-3-as vadászbombázóval, fedélzetén két nukleáris töltettel, próbarepülést hajt végre. Deakins őrnagy (John Travolta) azonban terroristák kezére játssza a tömegpusztító fegyvereket szállító gépet, társát pedig katapultálja. Hale (Christian Slater) túléli a merényletet, és bosszúra éhesen nyomába ered áruló barátjának. A sivatagban hamarosan gyilkos hajsza kezdődik a mindenre elszánt pilóták között.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr27520312

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Bruce Willis Celebrity Gossip | Rés a pajzson 2008.06.16. 10:13:00

[...] … szerepel :Travolta, Slater és Bruce Willis…. Source: Rés a pajzson [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.06.16. 10:37:11

Pont a Bruce Willis érdekelt valakit, aki nem is szerepel a filmben. Willis csak a twinpack borítóján szerepelt.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.06.16. 23:02:27

Ez jó :D
Engem is megtaláltak, csak engem a Guy Ritchie Celebrity Gossip. Pedig csak megemlítettem a nevét egy '56-os Kubrick film kritikájában :)))

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.17. 22:19:56

Jó film volt, ekkor még Slater is volt valaki, most meg...
John Woo is visszaloholt Ázsiába
süti beállítások módosítása