FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2007.11.27. 20:43 SpockCooper

Starsky és Hutch játék

Címkék: játék starsky és hutch

Ha valaki nem tudja kik ők , akkor nézzen utána!
Fontosnak tartom elmondani, hogy a játékot egy magazin mellékleteként vettem birtokba, tehát olyan nagyon sok pénzt nem buktam rajta.
Ha az ár érték arányt nézem akkor nem rossz. Abból, hogy csak autós feladatokat kapunk és hőseink soha nem szállnak ki a vörös csodából megtudhatjuk , hogy a készítőknek eleve nem állt szándékában a sorozathoz méltó játékot készíteni. A játék grafikus motorját használó jelenetek emlékeztetnek minket, hogy ez a tv sorozatból készült játék. Egyébként nem olyan rossz a helyzet, hogy ajánlható lenne a rosszpcjátékok blogra, bár van benne néhány dühítő bug. Nekem kellemes időtöltés volt végigjátszani az első hat pályát, amivel az első évad végére ertem. Sajnos nem sikerült rájönnöm, hogyan lehet elérnem, hogy elkezdhessem a második évadot, de talán jobb is így.




Link az ezt soha de soha neeeeeee vedd meg oldalára katt.

A Galaxisnet oldalára, ha nem fogadod meg a jótanácsot katt.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr75244751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2007.11.28. 17:35:48

Á ez a játék naon ott van. :-D
Nekem egy gabonapehely mellékleteként van meg. :-D(vagy volt nem tom)

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2007.12.13. 11:54:40

Egy részt láttam még több, mint 20 éve a televízióban, ha jól rémlik mindig akkor adták, mikor oviba kellett menni:):) A játékot sajnos nem láttam még, bár kipróbálnám:D

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2007.12.13. 21:37:58

Semmit nem veszítesz azzal, hogy nem ismered a játékot. A probléma ott van, hogy szinte semmilyen mértékben nem kapcsolódik a sorozathoz az átvezető videókat leszámítva.
süti beállítások módosítása