FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.02.10. 12:36 SpockCooper

Knight Rider 2000

Címkék: knight rider

Hello! I am Federation officer  SpockCooper and this is the worst film I've ever seen.
Komolyan mondom, tényleg ez a legrosszabb film amit valaha láttam.
A tovább mögött bővebben kifejtem, miért:   Nos és Videó
A történet olyan, mintha direkt szellemi fogytékosoknak írták volna. Persze ez a kisebbik probléma ahhoz képest, hogy a filmben nem szerepel az autó, ilyen alapon a Baywatchot is tekinthetnénk Knight Rider spin-offnak. A főellenséget Mitch Pileggi (X-akták) képviseli aki  hozzájárul ahhoz, hogy ez a film zs kategóriás legyen.  Egy figyelemreméltó jelenet van a filmben amikor Kitt hibás memóriája miatt tévedésből elkábítja James Doohant, Scottyt a Star Trekből. Kíváncsi lennék, miért vállalta azt a fél perces jelenetet. A sztori szerint eladták KITT alkatrészeit, így a computert beszerelik Michael jelenlegi oldtimer kocsijába.  Pileggit kiolvasztják a mélyhűtőből, (mint a Pusztítóban) majd agyonlő egy rendőrnőt , akibe az életmentő műtét során beültetik KITT eredeti memóriachipjét, a nő csatlakozik az alapítványhoz és együtt veszik fel a harcot a korrupt rendőrökkel. A gonosz Pileggi megöli Devont majd KITT is meghal, sajnos csak az utóbbi támad fel. KITT új testet kap , most a harmadik képen szereplő piros sportautó lesz Michael új pajtása. A film befejezése is teljesen klisészerű , Pileggi eldobja a fegyverét, de aztán azt mondja , hogy nem baj gyerekek van máásik, ekkor Michael pisztolyt ragad és lelövi. Pileggi  valamilyen okból szükségét érzi, hogy átessen a korláton és a mogólépcsőn érjen földet.  Michael azelőtt sohanem használt fegyvert, ez olyan mintha készülne egy MacGyver film amiben Kalasnyikovval oldja meg a kényes szituációkat.
A borzalmak magyarázata az írók agysorvadása mellett az , hogy ez egy bevezető pilotfilm akart lenni, egy sorozathoz, ezért az új autó, ezért adja át Michael a stafétabotot a fiatal rendőrnőnek, akit szintén fejlövés ért, mint annak idején Michaelt.
Katt ide. www.knightrider.hu

De először ide az eredeti sorozat főcímzenéjéért.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr82333407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.10. 17:45:11

Nem is tudom mikor , de nagyon régen kölcsönöztük ki a tékából. Akkor olyan nézhetőnek tituláltam, mondjuk akkor még néztük a sorozatot is:)
süti beállítások módosítása