FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.04.07. 20:07 SpockCooper

T. J. Hooker

Címkék: t.j. hooker

TJ Hooker a kemény, veterán rendőrőrmester visszautasította a nyomozói jelvényt, hogy visszatérhessen oda, ahol a leginkább szükség van rá: az utcára. Hooker a tragikus esemény, partnere halála után döntött úgy, hogy a Rendőr Akadémián folytatja tovább hivatását, ahol átadhatja tapasztalatait az újoncoknak. Hooker nemcsak a rendőri munka csínját-bínját tanítja, hanem azt is, hogy mindez milyen komoly hatással van a rendőrökre és azok családjaira.
Hooker a kemény fellépés híve, s ezért sokszor összeütközésbe kerül Sheridan kapitánnyal, aki szeretné a rendőrkapitányságot egy kicsit könnyedebb színben feltüntetni, miközben Hooker és Romano, Hooker fiatal társa állandó veszélynek vannak kitéve nap mint nap. T.J. Hooker egy hetente jelentkező amerikai rendőr-drámasorozat. 1982-ben indult, tehát kb 15 évvel a Star Trek után. A főszerepben: William Shatner, Adrian Zmed, Heather Locklear, Richard Herd és James Darren. A sorozattörténet két kihagyhatatlan szereplője Shatner és Locklear, mindketten egy másik sorozattal értek el igazi sikert, amellett, hogy ez a rendőrsorozat is nagy népszerűségnek örvendett és csak 1986-ban szűnt meg véglegesen. Shatner a Star Trek eredeti sorozatban vált az egész világon ismertté, Heather Locklear pedig a Melrose Place műfajteremtő sorozatban kapta meg az egyik főszerepet. -

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr52415755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.04.08. 14:45:10

Na ezt a sorozatot néztem én régen, nem tudom, hogy most milyen lenne. Érzésem szerint hamarosan bejelentik a T.J. Hooker mozifilmet:) Meg a Charlie angyalai moziban a repülőn a TJ Hooker mozifilmet vetítették:))))
süti beállítások módosítása