FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.10.13. 18:03 SpockCooper

Halloween Feltámadás

Címkék: bsg halloween

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/9830.jpg  Ez még csak a második Halloween film, amit a birtokomban tudhatok, de nagy valószínűséggel a legrosszabb filmről írok most.   A következő mondat brutálisan SPOILERES LESZ.  A film első negyedórájában Jamie Lee Curtis meghal, méghozzá rettentő ostoba módon.  Már egy mozdulatra van attól, hogy megölje Michaelt, de valahogy naiv módon azt hitte, hogy testvére mozdulatlanul hagyja, hogy levegye a maszkját. Akit érdekel a jelenet, megtalálja a youtube-on.  

Ezután egy valóságshow szereplőit követhetjük , akik egy éjszakát töltenek el Michael Myers házában.  Nem sejtik, hogy a hírhedt sorozatgyilkos az alagsorban rejtőzik.  Az egyik szeepben Busta Rhymest látjuk, aki még a szerep kedvéért sem volt hajlandó visszavenni a kemény menő Steven Seagal stílusból.  

Egy nagy pozitívum van a filmben, de ez is csak egy nagyon szűk réteget érdekel: a Battlestar Galactica sztárja, Katee Sackhoff ebben az alkotásban is elbájol.  

Vannak extrák, de nincs rajtuk felirat és kifejezetten unalmasak.

Ha nekem adtak volna egy megbízást, hogy írjam meg, minden idők legrosszabb Halloween filmjét, akkor én sem tudtam volna alulmúlni ezt az a borzalmat.

Nagyon örülnék, ha valaki megmondaná, hogy miért vállalta el Jamie Lee ezt a filmet ezzel a forgatókönyvvel.

Idézek a Wikipédiából: http://en.wikipedia.org/wiki/Halloween:_Resurrection   :

Two clips from this film were used in the Season 3 gag reel for Battlestar Galactica. Both clips were of Katee Sackhoff, who is known for her portrayal of Kara "Starbuck" Thrace, and were used for comedic purposes. The two clips were of Katee's character, Jen, taking a bong hit and her death in the film. Ironically, Lorena Gale, who plays Nurse Wells in this film, also played in the show as the character of Elosha.

Két jelenetet is feltettek a BSG Season 3 extrái közé , melyekben Katee karaktere fejét veszti.  Lorena Gale áploó nővért játszik itt, a BSG-ben pedig Elosha  papnőt alakítja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr31711912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása