FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.12.26. 13:06 SpockCooper

Scarface - A sebhelyesarcú

Címkék: wii

Al Pacino feledhetetlen alakítást nyújt mint Tony Montana, az egyik legkönyörtelenebb gengszter, akiről valaha film készült.

A rendező a sikergyáros Brian De Palma, a producer pedig az a Martin Bregman, aki mozivászonra vitte mindkét Keresztapa-legendát.

A sebhelyesarcú egy pitiáner kubai menekült bűnöző erőszakos karrierjét követi nyomon, aki felgéppuskázza magát a miami kokainbirodalom csúcsára. Az Oscar-díjas Olvier Stone átütő forgatókönyvével, Giorgio Moroder lendületes kísérőzenéjével, és a miami latinok életmódjának nagyszerű ábrázolásával A sebhelyesarcú a legnagyobb hollywoodi alvilági drámák sorába tartozik, feltárja az amerikai drogvilág aljas hatalmát.

 

A film első felében még kedveljük Tony Montanát, a sikeréért és eszéért, sajnos a film második felétől már csak egy hirtelen haragú öntelt gengsztert látunk.    Ezt a filmet illik ismerni!                A Nintendo Wii segítségével Tony Montana bosszút állhat ellenségein és egy GTA klón játékban elindulhat az úton, melynek végén kimondhatja The world is mine!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr19842473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása