FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.03.08. 20:21 SpockCooper

Primeval - Őslények kalandorai

Címkék: primeval

Szeretem ezt a sorozatot. Erős B kategóriás.  A sztori dióhéjban annyi, hogy időanomáliákon keresztül dinoszauruszok és több 10 000 évvel ezelőtt élt állatok, rovarok jelennek meg a mai Angliában. Cutter professzor és csapata utána jár a rejtélyes anomáliáknak.
Személy szerint viccesnek tartom, ahogyan a dinoszauruszokhoz szükséges kompjúteres trükköket kezelik, ugyanis nincs pénzük elfogadható megoldásokra, de itt ez inkább humoros, nevetséges, röhejes , mint szánalmas. Izgalmas vígjátéksorozat, amit soha nem ismertem volna meg az írósztrájk nélkül.  Az angol titkos (Dínóügyi) szolgálat vezetője a Johnny English filmben még csak karrierje kezdetén volt, mostanra már nagyobb feladatokat kap.
  - Már a második évadnál tart Angliában. Ha akciófilnek fogjuk fel akkor csalódni fogunk, ám ha sci-fi vígjátékként kezeljük akkor igazán szórakoztató sorozatról beszélünk. - -

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr100371651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.03.09. 21:36:57

Két rész végigszenvedtem belőle, többet nem bírtam. Gagyi szörnyek, rosz színészek, egy borzalom.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.03.09. 22:29:55

Igen, de ez az a kategória, hogy annyira rossz, hogy már jó/nevetséges.
süti beállítások módosítása