FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.08.10. 20:41 SpockCooper

The Dark Knight

Címkék: batman

Megnéztem a filmet a Corvin moziban. A jegyár 1150Ft , a székek kicsik, szinte összeért a kezünk, könyökünk a szomszéddal. A legnagyobb baj, hogy végig fülsértően hangos volt a film. Senki ne értse félre, nem a rendezőt bántom, hanem azt a srácot aki a hangerősség szabályzót kezeli, a film egyébként is feliratos volt.  Akik oda járnak talán megszokták, de én a Westendbe szoktam menni és ott okés a hangerő.  http://teddike.freeblog.hu/files/body/the_dark_knight_banner_01.jpg

Magáról a filmről annyit, hogy ez a Begins-et is felértékeli, 10/10 pontos akciófilm.  Az újranézhetősége is jó, ha megjön a dvd megint megnézem majd.  Michael Caine megint elkápráztatott, tényleg keresek egy régi jó háborús filmet vele és megnézem. Katie Holmes lecserélése szükségszerű , de kicsit furcsa volt.  Én is a realisztikus Batman mellett teszem le a voksomat.  Ledger Jokerrel nagyon magasra tette a lécet, reméljük legalább megközelíteni képesek lesznek majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr60609712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása