FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.08.24. 21:26 SpockCooper

Red Steel

Címkék: wii

Ez egy játék Wiire és jelentem végigjátszottam.  Már elég régóta megvan a játék.

http://intendo.files.wordpress.com/2007/12/red_steel_wii.jpg

  Van egy hátránya: csak pályánként lehet menteni, addig csak checkpointok vannak.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor érdemes elkezdeni, ha tényleg van 30-60 perced játszani, hogy elérd a következő pályát. Életerőnk folyamatosan újratöltődik, tehát elég ritkán fogunk  lövésektől meghalni. Azért írom, hogy lövésektől, mert a kardpárbajok közben néhányszor elvérzünk majd, de pár tucat ellenfél kiiktatása után kiismerve a mesterséges intelligencia gyengeségeit már a kard mesterei leszünk. 

A Wii felbontása tényleg a hd közelében sincs (komponens kábel kötelező) viszont a játékélmény kárpótol.   Nem csak a pisztolyt, uzit, puskákat és a mesterlövész puskát kezeled a Wiimote irányításával, de kardpárbajokat is vívhatsz játékbeli ellenfeleiddel. 

Nagyon jó játék, de nem hiszem, hogy valaha is újrakezdem. Ezt az elemzést a youtuberól ajánlom azoknak akiket részletesebben is érdekel a dolog, vagy csak szeretnének nevetni egyet.

-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr19630977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása