FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.04.26. 08:50 SpockCooper

Producerek 2005

Címkék: producerek

Miután első filmjéből bombasikerű, Tony®-díjas Broadway musicalt adaptált, MEL BROOKS ezúttal ismét nagyvászonra viszi a két mondvacsinált színházmogulból lett szélhámosok történetét ezzel a NATHAN LANE, MATTHEW BRODERICK, UMA THURMAN és WILL FERRELL, ROGER BART főszereplésével készült zenés vígjátékkal.
Egy peches producer (LANE) és könyvelője (BRODERICK) egy nap kieszelik a tökéletes tervet, amellyel úgy érzik, se perc alatt meggazdagodnak. Ha több pénzt szednek össze egy darabhoz, mint amennyi a bemutatáshoz szükséges, akkor úgy járnak a legjobban, ha a darab megbukik, mert azzal nagyobb summát keresnek, mintha siker lenne. Mikor megszerzik minden idők talán legrosszabb forgatókönyvét, a Hitler tavaszát, melyet egy neonáci galambtenyésztő (FERRELL) álmodott papírra, úgy érzik, a kívánt katasztrófa elkerülhetetlenné válik, no de hamarosan megtanulják, hogy „ízlések és pofonok”…


EXTRÁK:

  • Audiókommentár - Susan Stroman rendezőnő közreműködésével
  • Kimaradt jelenetek
  • Bakiparádé
      • Werkfilm (így készült) - „Egy jelenet analízise: Producer szeretnék lenni!” – a kulisszák mögé kalauzoló kisfilm a forgatásról
-Nathan Lane filmjei közül az Egértanya ismerős lehet . Matthew Broderick az Inspector Gadget azaz Gógyi felügyelő filmben játszott. Ismerős lehet még az 1987-es Projext X filmből, melyben a légierő megbízásából csimpánzokat kell kiképeznie. Szerintem a majmos filmek általában a legszánalmasabb próbálkozásnak számítanak egy színész karrierjében. Ezzel ellentétben Will Ferrel nagyon sokat köszönhet a Jay és Néma Bob visszavágnak.
Uma Thurman, őt kötelező ismerni , ezt a filmet sem nehéz összekapcsolnom a Ponyvaregénnyel. Roger Bart színészi teljesítménye ebben a filmben is említésre méltó, nagyon jó színésznek tartom, ő volt a gyógyszerész a Született feleségekben és a tavalyi év egyik legjobb sorozatában, a Lost Room / Elveszett szobában is játszott.
  Érdemes megnézni, bár néha túlságosan is habkönnyű és komolytalan, de megéri az árát, azt is tudjuk, hogy amiben Uma Thurman szerepel rossz film nem lehet.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr28442687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.04.26. 21:45:42

Ilyen filmekre én sajna nem tudok költeni. Be van tervezve előre egy csomó régi klasszikus, meg mostanában is jöttek ki kötelező darabok (Vágy és vezeklés, NVVV, Vérző olaj). Ehhez jön a mozi és a filmes keret kimerült :)

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.04.27. 00:09:53

Én meg a Hitchcock dobozokra nem tudok egy deák ferit áldozni. Moziba egyébként nem nagyon járok, egyszer-kétszer egy hónapban. Filmek terén biztosra akarok menni. DVD filmekből is csak az olcsót veszem, mert előbb utóbb mindennek lemegy az ára.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.04.27. 22:46:16

Elhiheted, hogy mostanában én se veszek DVD-t :)

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.04.27. 22:59:36

Én veszek, de még utól kellene érnem magam a meglévőkkel. Magyar oldalon nem láttam most jó ajánlatot.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.04.28. 13:36:38

Jó film volt élvezhető, frankó kis dalok voltak benne, de dvd-n nem venném meg még 600 Ft se:)

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.04.28. 21:28:16

Jól van, de én Uma Thurman rajongó vagyok.
süti beállítások módosítása