FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.07.05. 18:06 SpockCooper

Burn Notice

Címkék: burn notice

http://burnnotice.purplefreak3.com/images/BurnNotice_S1.jpgAzért kezdtem el nézni ezt a sorozatot, mert azt olvastam, hogy a második évadtól Tricia Helfer is szerepel majd benne a Battlestar Galacticából.  Az első részt kivéve minden rész kifejezetten unalmas.    Ötvözi a MacGyvert a Magnummal. Az előbbi sorozatból a barkácsolást veszi át, egy-egy rövid jelenet erejéig.  Az utóbbi sorozattal való összehasonlításra már nem csak részenkénti egy jelenet ad okot, hiszen Thomas Magnum is a CIA-nak dolgozott a háborúban , később szintén magánnyomozó lett.  Lényeges különbség, hogy Tom Selleck tud mosolyogni és jó színész, ám Jeffrey Donovan , aki Michael Westen ügynököt alakítja nem tud mosolyogni és alakítását nem nevezném színészetnek.

 

  The title refers to the burn notices issued by intelligence agencies to discredit or announce the dismissal of agents or sources who are considered to have become unreliable. 

  A cím arra utal, hogy ha valamely hírszerző ügynökség megbízhatatlannak ítél egy forrást vagy ügynököt, akkor megszakítanak vele minden kapcsolatot.   Hősünk egy rendkívül fontos tárgyalás közepén tudja meg, hogy a szervezet már nem áll mögötte, éppenhogy csak megússza élve. Michael nem hagyhatja el Miamit, folyamatosan figyelik. Elvállal bizonyos ügyeket, hogy legyen miből joghurtot vennie.  Minden részben megold egy esetet, közben a fő szál is úgy tűnik, hogy fejlődik miközben mégsem.  Segítségére van ex-barátnője, a fegyvermániás ex-IRA tag Fiona. Ha Fiona tetszene nekem, akkor komoly tényező lenne, de mellélőttek a választással.  Az egyetlen jó karakter Sam , Handsome with a good-natured grin, Sam (Bruce Campbell) is a former Navy Seal, Military Intel Operative, tehát katonai hírszerző volt.  Ő a kedvenc karakterem, talán ha ő lenne a főszereplő, a sorozat is tetszene.

   Szerepel még Michael testvére és édesanyja is, akik feleslegesek a történet szempontjából.

A második évadban Tricia Helfer Carla szerepét játtsza, aki egy lépéssel közelebb juttathatja Michaelt abban, hogy megtudja végre, ki juttatta ebbe a helyzetbe. 

A második évad július 10-én kezdődik, legnagyobb sajnálatomra Tricia csak néhány epizódban szerepel majd. http://i182.photobucket.com/albums/x18/rikerdonegal/Burn%20Notice/BurnNotice.jpg

 

-http://triciahelfer.com/new/wp-content/uploads/2008/06/ewburnnotice3.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr88554744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.07.09. 10:34:11

Szükségét érzem, hogy annyi kiegészítést teszek,hogy sokaknak tetszik ez a sorozat nem csak Amerikában, hanem kis hazánkban is. Lehet, hogy neked is tetszeni fog.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.07.11. 10:43:30

Első részt végignéztem, tovább nem folytattam. Viszont a Sam Axe az egyik legjobb filmes név:)
süti beállítások módosítása