FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.08.12. 22:55 SpockCooper

Terminator könyvek part 2

Címkék: könyv terminatorkönyvek

Kezdjük a legfontosabbal: mint minden könyvsorozatban , itt is a lényeg az írókon van. Felőlem rakhat annyi terminátort a könyvbe, amennyit csak akar, ha nem hiteles, nem tudom beleélni magam a történetbe.  A hiteles szót konkrétabban úgy értem itt, hogy T-800-as robotok , Alfák nálam még beleférnek a képbe, de mutánsok, félig robot félig emberek ( Stirling) már nem.

 Mark F. Wilson honfitársunk írta azt a sorozatot, melyben Arnold, akarom mondani a Terminátor egy hiba folytán a XII. századba érkezik vissza. Nekem sajnos csak egy kötet van meg, mindenkinek őszintén ajánlom.  Ezt másolom valahonnan: A rajongókat persze nem fogja meglepetésként érni a két párhuzamos T-idővonal, hiszen idehaza meglehetősen népszerűek a Halálosztó-könyvek, melyek ugyancsak a Terminátor-univerzumban játszódnak - bár nem hivatalosak, hiszen Christopher Sethfield álneve alatt Bihon Tibor bújik meg, míg a Mark F. Wilsonos Terminátor-könyveket ugyanő írta Nemes Istvánnal és Kornya Zsolttal. Linkek :http://lwolf.extra.hu/ho.html    Ezeket a régebbi könyveket már csak antikváriumon keresztül tudod megvásárolni, de ajánlom, hogy keress rá a bookline-on.    Szerencsére a legjobb történeteknek megjelent egy új igényes kiadása.MARK F. WILSON - TŰZVIHARMARK F. WILSON - HALÁLZÓNA

- Christopher Sethfield

Folyékony Fém I-II.

Ezek a könyvek már nem olyan jók, mint a Wilson név alatt megjelentek, de még mindig érdemes elolvasni őket.

Rajtaütés, A Próféta, Rideg évekHalálosztó 2029 Rideg évek  Erre a sorozatra már egyáltalán nem emlékszem, de szerintem jól sikerült, mert Stirling előtt nem csalódtam T könyvben.    

Peter Sanawad Ártatlan Vér

Eddig ismeretlen író olyan témához nyúl amit nehéz rosszul megírni: egy T 101-es Alfát kell elfogni és átprogramozni, hogy visszaküldhessék a T1000-es ellen.  Ezt egy évvel ezelőtt vettem, jó könyv.  

Most A mutáns című könyvet olvasom, még csak az első felénél tartok, de már biztos vagyok benne, hogy nem fogom senkinek sem ajánlani. Update: Kiolvastam, ha pontoznom kellene, csak zéró vagy mínusz pontokat adnék neki.

Terminátor könyvet legközelebb csak akkor veszek majd, ha a Mark F. Wilson nevet látom a borítón.  Most jut eszembe, ha nagyon keresel, találsz képregényt a neten.



4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr15613372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.08.22. 10:47:34

Nem tudom már mikor láttam új Terminator könyvet, jó lenne már valami jobbat olvasni. A Sethfieldes regények elég soványak voltak

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.08.22. 11:33:06

Az Alexandra könyvesboltban vannak a nyugatinál. De nehéz jobbat találni, főleg, hogy az új könyvek is sorozatban gondolkodnak, tehát ennek a mutáns borzalomnak is van folytatása.

Desmond Wallace · http://desmondwallace.freeblog.hu/ 2008.10.31. 19:14:23

Vagy 20 kötetem van ezekből a könyvekből. Tényleg Wilson terminátorai a legjobbak, de nekem még Sethfield regényei is tetszettek.
süti beállítások módosítása