FeliratBlog

Nincs megjeleníthető elem

FeliratBlog

FELIRATBLOG

Catpolo

CATPOLO

Google a közös barátunk

Google

Utolsó kommentek

I love Dexter!

Dexter

Sorozatjunkie

Nincs megjeleníthető elem

sorozatajánló

2008.04.12. 15:37 SpockCooper

Villám és Fürgeláb

Címkék: clint eastwood villám és fürgeláb

1974     Clint Eastwood, Jeff Bridges, George Kennedy, Geoffrey Lewis, Gary Busey
-
A Szarvasvadászért néhány évvel később Oscar-díjat nyert neves rendező, Michael Cimino első filmje nem csak a rendezőnek hozta meg a sikert, de a főszereplő, Clint Eastwood is ki tudott törni általa a korábbi "kemény-zsaru" skatulyából, míg Jeff Bridges élete második Oscar-jelölését kapta meg alakításáért!

A bűnös élettől visszavonult Villám és a kedves csavargó, Fürgeláb különös körülmények között találkoznak. Villám ugyanis egy fegyveres üldöző elől menekülve huppan be Fürgeláb mellé, aki történetesen egy lopott autóban ücsörög.

A különös páros előtt izgalmas és vidám út áll: céljuk, hogy odaérjenek egy rejtekhelyre, ahol Villám egy évekkel korábbi rablásból származó zsákmányt rejtette egykori bűntársaival. Csakhogy a régi cimborák is éppen a rejtekhely felé tartanak, de mind Red és Goody, mind pedig Villám és Fürgeláb csak későn érhet oda, a zsákmánynak ugyanis az azóta lebontott rejtekhellyel együtt nyoma veszett...

Ha azonban már így összejöttek, elhatározzák, hogy nem hagyják annyiban a dolgot és kidolgoznak egy nagyszerűnek tűnő tervet arra, hogyan ismételjék meg az egykor sikeres rablást! by Xpress


Rendkívül hangulatos film ami az első másodpercektől kezdve az utolsóig a képernyő elé szegezi a nézőt. És hangsúlyozom, hogy 1974-ben készült, 34 évvel ezelőtt. Eastwood filmjei olyanok, mint a jó bor, minél régebbi, annál jobb.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr35422598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása